Тест

14-річна українка стала кращою співачкою на іспанському телебаченні. Відео

Юлія Смага потрапила в топ-5 найкращих виконавців на програмі-аналогу "Фабрики зірок".

Запрошення від головного каналу іспанського телебачення для участі в шоу дівчина отримала в 2010-му році. Для програми відібрали 25 юних талантів, які краще показали себе в кількох відбіркових кастингах, пише Комсомольська правда.

Шоу "Хочу співати" тривало протягом двох місяців. Українка завоювала почесне право брати участь у фіналі програми, і в результаті - потрапила в п'ятірку кращих виконавців.

Крім того, у незалежному опитуванні каналу, глядачі назвали українку кращою співачкою проекту.

У репертуарі Юлі Смагі - понад 100 пісень на різних мовах. У 10 років дівчина записала власний диск українською та іспанською мовами.

"Ми співаємо українською, виступаємо на іспанському радіо і телебаченні і хочемо, щоб наш спів почули у світі", - говорить юна співачка, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів.

Дівчина виступала в палаці "Україна" в Києві, Палаці спорту в Мадриді і багатьох інших містах Іспанії, а також у Болгарії, Македонії, Румунії. Бере участь у складі дитячого хору у найбільшій в Європі постановці опери "Кармен", де є єдиною іммігранткою.

Юля родом зі Львова, зараз - студентка престижної в Іспанії школи естрадного мистецтва і займається танцями, вдосконалює майстерність гри на фортепіано.

Іспанська преса називає дівчину "Чарівним голосом України". Вона отримувала запрошення зніматися в кіно і брала участь у теле і радіопрограмах, а канал TVE2 почав нову рубрику "Мій маленький світ", в якій знайомить глядачів з талановитими дітьми Іспанії. Перша програма вийшла про українку.

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.