Актору Бронєвому вже краще, він "йде на поправку"

— 19 вересня 2012, 14:44

Зараз він перебуває у Київському міському центрі серця після інфаркту, хворий у свідомості, йде на поправку. У вівторок лікарі поставили йому три стенти.

"Є надія за тією тенденцією, яка сьогодні спостерігається, що хворий іде на поправку", - сказав директор центру, головний кардіохірург Мінздоров’я України Борис Тодуров журналістам у середу.

"Але з урахуванням досить великого віку й з урахуванням ускладнень і тих супутніх захворювань, які є, робити довгостроковий прогноз ми поки не можемо", - зазначив він при цьому, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На уточнююче запитання, чи актор притомний, Тодуров заявив: "Він зараз у свідомості".

За його словами, стан пацієнта стабільний, він перебуває на штучній вентиляції легень. Також у нього спостерігається "серцева слабість".

Головний лікар зазначив, що актор забезпечений усіма необхідними медикаментами й устаткуванням.

У свою чергу, московський лікар Олена Васильєва, відповідаючи на запитання щодо можливості транспортування Бронєвого до Москви, заявила:

"Москва чекає його. У Москві зробимо теж усе можливе для відновлення його здоров'я. Але у випадку з таким важким пацієнтом більше, ніж на добу, планувати тактику не можна".

[L] Як повідомлялося, Бронєвому стало зле у вівторок, наступного дня після закінчення гастролей театру "Лєнком" у Києві, і вранці він був доставлений до Київського міського центру серця з інфарктом міокарда.

Актор переніс складну операцію - йому поставили три стенти.

Вранці у середу до Києва прибули московські медики для огляду Бронєвого.

Народний артист СРСР Бронєвой приїхав у Київ у складі групи артистів театру "Лєнком" у рамках гастролей, які пройшли в українській столиці з 8 до 17 вересня. Актор був задіяний у спектаклі "Вишневий сад", у гастрольній програмі було три спектаклі за п’єсою Чехова – 14, 16 і 17 вересня.

Бронєвой відомий масовому глядачу ролями в кіно – "Сімнадцять миттєвостей весни" (Мюллер), "Покровські ворота" (Велюров), "Той самий Мюнхгаузен" (герцог) і багатьма іншими.

Реклама:

Головне сьогодні