Тест

Загинув радянський актор Олександр Белявський

За однією з версій, 80-річний актор вистрибнув із вікна третього поверху свого будинку. За іншою – Белявському стало зле, він підійшов до відчиненого вікна сходового майданчику п’ятого поверху, щоби подихати, і випадково випав.

Про це повідомляє "Интерфакс".

"Актор викинувся з вікна третього поверху з вікна власної квартири в суботу о 13:15. О 13:27 на місце події прибула бригада швидкої допомоги, однак медики лише констатували травми, несумісні з життям", - повідомили в департаменті охорони здоров’я Москви.

На момент трагедії дружина Олександра Борисовича Міла та 10-річна донька Саша гуляли на вулиці, тож все відбулося просто в них на очах, кажуть свідки.

Про це пише "Комсомольская правда".

Інформацію про загибель Белявського підтвердили і в Союзі кінематографістів із посиланням на близького друга артиста.

"Олександр Белявський хворів давно, і йому дедалі гіршало, останнім часом він уже не міг працювати", - повідомила директор Гільдії кіноакторів Союзу кінематографістів Валерія Гущина.

Як повідомило джерело, знайоме з ситуацією, нещодавно Белявський переніс ще один інсульт, через що в нього почалися порушення мозкової діяльності, і він уже погано себе контролював.

Слідчий комітет розпочав перевірку за фактом смерті відомого актора.

Олександр Белявський зіграв у кількох десятках картин. Широкої популярності він зажив завдяки ролі кримінального авторитета Фокса в серіалі "Місце зустрічі змінити не можна". Іще глядачі пам’ятають його за стрічками "Іронія долі, або з легкою парою", "Крах інженера Гаріна", "Під дахами Монмартру", "ДМБ", серіалом "Бригада".

У 1988-му році артист одержав звання Заслуженого артиста РРФСР, в 2003-му – Народного артиста Росії.

У 2003-му Олександр Борисович переніс тяжкий інсульт, який призвів до інвалідності.

Белявський перебував у другому шлюбі. Від першого шлюбу також має доньку, двоє його синів трагічно загинули, пише Вікіпедія.