Тест

Руслана потрапила до рейтингу найвпливовіших жінок світу

Прізвище Руслани розміщене на п'ятій сходинці, але упорядники рейтингу підкреслили, що не роздавали жодних місць своїм героїням, а лише розмістили їх прізвища у алфавітному порядку.

Про це повідомляє сайт видання.

"Переможниця "Євробачення - 2004 " співачка Руслана цього року стала головною опозиційною героїнею Майдану. За жваве протистояння Беркуту, волонтерську діяльність і багатогодинні допити в міліції вона удостоїлася ордена за "інтелектуальну відвагу".

Руслана навіть обіцяла прилюдно спалити себе в знак протесту. "Я вам чесно скажу, я себе спалю на цьому Майдані, якщо не відбудуться зміни", - заявила співачка мітингувальникам.

Руслана вимагала відставки чинної влади для того, щоб в України з'явилася можливість інтегруватися в Європу", - так проаргументували автори рейтингу вибір Руслани.

Лідером рейтингу найвпливовіших жінок світу стала "залізна леді" Євросоюзу та перша жінка в історії на посаді канцлера Німеччини - Ангела Меркель.

В " десятку" також увійшли актриса Анжеліна Джолі, яка в минулому році добровільно видалила собі обидві молочні залози, дружина британського принца Кейт Міддлтон, яка народила спадкоємця престолу Британії, та колишня дружина президента Путіна.

Ангела Меркель (59, Німеччина) - канцлер Німеччини

Мері Барра (51, ​​США) - гендиректор General Motors

Анджеліна Джолі (38, США) - актриса і режисер

Джанет Йеллен (67, США) - голова ФРС США

Руслана Лижичко (40, Україна) - співачка, переможниця "Євробачення 2004 ", героїня " Евромайдана "

Кейт Міддлтон (31, Великобританія - дружина герцога Кембріджського Вільяма

Елена Мізуліна (59, Росія) - депутат Держдуми

Світлана Миронюк (46, Росія) - останній головний редактор РІА Новини

Ельвіра Набіулліна (50, Росія) - голова Центробанку Росії

Людмила Путіна (56, Росія) - колишня " перша леді".