Руфер Mustang отримав премію за пофарбування зірки у жовто-блакитний колір

— 29 серпня 2014, 22:36

Мустанг отримав нагороду за те, що під час вторгнення Росії до України перефарбував зірку на висотці в Москві у жовто-блакитний колір.

Мустанг на верхівці висотки біля пофарбованої зірки

Крім того, руфер продав ексклюзивні права на відео з цієї акції за 5 тисяч доларів російському пропагандисткому виданню LifeNews.

А потім віддав ці кошти добровольчому батальйону "Донбас", який бореться проти російських агресорів, повідомляється на сайті премії Troublemaker Award.

Саму премію заснував підприємець і бізнес-ангел Семен Дукач – виходець з Росії, який з 10 річного віку живе у США.

А ось так мустанг привітав Українців з Днем Незалежності - фото з МГУ

Бізнесмен заснував цю премію, аби допомогти молодим підприємцям реалізувати найбільш сміливі мрії. У 2013 році цю премію отримала Надія Толоконнікова – ув’язнена через панк-молебен у "Богородице Дево, Путина прогони!" учасниця Pussy Riot, яка була звільнена по амністії 23 грудня 2013 року.

Як відомо, вранці 20 серпня на шпилі сталінської висотки в Москві з'явився український жовто-синій прапор, а верхівка золотистої зірки на шпилі будівлі була розфарбована синьою фарбою.

[L]"По гарячих слідах" поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних: двох хлопців і двох дівчат, яким загрожує до 7 років в'язниці.

Згодом Григорій Мустанг оприлюднив звернення, в якому зізнався, що це він розфарбував зірку, та заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення незаконно арештованої української льотчиці Надії Савченко.

Потім Мустанг повідомив, що передає гроші, отримані від телеканалу LifeNews за відео з висотки, на потреби батальйону "Донбас".

Реклама:

Головне сьогодні