Елтон Джон говоритиме про толерантність та права ЛГТБ-спільноти на YES у Києві

— 10 вересня 2015, 16:22

Як повідомляєть організатори заходу, Елтон Джон говоритиме про основні принципи визнання рівності, толерантності, поваги та гідності, на яких мають будуватися держави у 21 сторіччі.

Він також звернеться до переломних моментів новітньої історії України та прокоментує розвиток прав ЛГБТ-спільноти в Україні. Музикант також говоритиме про роль, що не лише політичні і громадські лідери, а й лідери ділових кіл можуть відігравати на підтримку вибору країни на шляху до демократичного, заможного та толерантного світу.

На Форумі увагу буде зосереджено на питанні, як, спираючись на досвід Революції Гідності, Україна може сприяти забезпеченню світової стабільності та утвердженню європейських цінностей в сучасному неспокійному світі, а також пошуку відповідей на виклики, пов'язані з анексією Криму, конфліктом на сході та нагальною потребою в реформуванні фінансового, економічного, судового й безпекового секторів країни.

Цього року Форум YES збере більш ніж 350 світових авторитетів та лідерів громадської думки у царині політики, економіки, суспільних відносин та медіа з понад 20 країн для обговорення впливу нової України на Європу та світ.

Серед цьогорічних доповідачів: Жозе Мануел Баррозу, Карл Більдт, Йоханнес Хан, Леонід Кучма, Александр Кваснєвський, Артур Лаффер, Бернар-Анрі Леві, Стенлі МакКрістал, Іван Міклош, Вікторія Нуланд, Карлос Паскуаль, Девід Петреус, Пітер Померанцев, Андерс Фог Расмуссен, Вольфґанґ Шуссель, Радослав Сікорський, Тімоті Снайдер, Хав'єр Солана, Домінік Стросс-Кан, Лоуренс Г. Саммерс, Строуб Телбот, Вайра Віке-Фрейберга та Ламберто Заньєр.

Модераторами 12-ої Щорічної зустрічі YES стануть Гідеон Рахман, головний колумніст міжнародного відділу The Financial Times, та Стівен Сакур, тележурналіст, ведучий програми HARDtalk на BBC.

Онлайн-трансляцію 12-ої Щорічної зустрічі можна буде подивитися на сайті yes-ukraine.org, а також на веб-сайтах медіа-партнерів заходу англійською та українськими мовами.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні