Троє п’яних українців на тракторі штурмували кордон з Білорусією

— 3 березня 2011, 16:46

Минулої ночі біля пропускного пункту "Переброди" прикордонники Луцького загону помітили, як під'їхав трактор з групою людей. Чоловіки намагалися збити замок зі шлагбаума, повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби.

Затримати порушників не вдалося ані патрулю, ані групі загону реагування, ані навіть попереджувальним пострілам.

"Троє п'яних чоловіків, залишивши шлагбаум, заскочили в трактор і рвонули в об'їзд... Лише після того, як трактор проколов колеса на "Кактусі" і врізався в дерево, прикордонники силою витягли з нього порушників", - відзначає прес-служба.

Порушники - троє громадян України - розповіли, що купили трактор в сусідньому білоруському селі. "Закріпивши купівлю неабиякою дозою алкоголю", вони вирушили в Україну навпростець через місцевий пункт пропуску.

У повідомленні підкреслюється, що білоруський пост "Альман" "трактористи" перетнули безперешкодно, попередньо зламавши замки. Білоруських прикордонників поблизу не виявилося.

Наразі затримані знаходяться в прикордонному підрозділі. Їм належить відповісти за порушення держкордону і злісний опір прикордонникам.

Реклама:

Головне сьогодні