Тест

Матюкливого даішника з Донеччини звільнили. Відео

Триває перевірка інформації щодо конфлікту, який стався у місті Харцизьск між співробітниками ДАІ Донецької області і водієм, повідомляє Департамент ДАІ МВС України, якого цитує Gazeta.ua.

"Під час спілкування із водієм, інспектор ДАІ дозволив собі некоректну поведінку, нецензурні вислови на адресу останнього, крім того погрожував чоловікові фізичною розправою. Відповідно до позиції керівництва МВС та Департаменту ДАІ МВС України щодо прозорості та відкритості діяльності органів внутрішніх справ, наразі вживаються заходи щодо встановлення обставин зазначеної події", - йдеться у заяві.

В департаменті також повідомили, що за результатами проведення службової перевірки буде надана відповідна правова оцінка діям співробітників ДАІ і прийняті заходи реагування. Про прийняте рішення Державтоінспекція за допомогою засобів масової інформації обіцяє негайно проінформує громадськість.

Проте, як повідомляє сайт Дорожного Контролю, матюкливого даішника Петренка вже звільнили.

"Я написав усе як було. На моє запитання що з ким буде, він відповів, що Петренка вже звільнили і передають справу в прокуратуру, постраждає начальник ДАІ Харцизька та області. Дав інтерв'ю "Комсомолці", завтра даю інтерв'ю ТРК" Україна" та газеті "Сегодня", - розповів постраждалий автомобіліст.

Як вже повідомлялося, у Харцизьку водія обматюкав і погрожував убити працівник ДАІ.