В Україні з'явиться телеканал про дітей для батьків

— 2 вересня 2011, 15:24

Під час презентації представники каналу повідомили, що "Моя дитина" - це канал для батьків, відповідно, в ефірі не передбачаються дитячі програми, повідомляє Телекритика.

Телеканал планує мовити через супутник Astra 1G, оператор телекомунікацій - Концерн РРТ. Власні програми становитимуть 6 годин на добу, решта - закупівлі, здебільшого програм російського нішевого каналу "Мать и дитя".

Сітка мовлення "Моєї дитини" складатиметься з двогодинних блоків, які повторюватимуться протягом доби. За жанровим розподілом інформаційно-аналітичні і публіцистичні програми становитимуть 8,5 годин на добу, розважальні - 8,5 годин на добу, фільмопоказ - 3 години на добу, реклама, анонси та елементи оформлення ефіру - 4 години на добу. Формат каналу - інформаційно-розважальний.

У презентації каналу зазначені такі програми: "Сімейне життя" (поради лікарів і фахівців для молодих батьків", "Експертний висновок" (обговорення з експертами прав дитини, труднощів сім'ї тощо), "Щасливі батьки", "Дитячі розмови", "Давайте вчитись", "Корисні поради".

Генеральним директором компанії є Оксана Дейнеко, засновниками - Оксана Дейнеко (40%) та Лілія Дорош (60%).

Реклама:

Головне сьогодні