Мешканець висотки відремонтував та прибрав до своїх рук ліфт. Відео

— 23 листопада 2011, 13:07

Цілий під'їзд багатоповерхівки пішов на нього війною. Люди стверджують, зухвалий сусід не дозволяє іншим користуватися ліфтом, бо вважає, що викупив його. Зі скаргами, люди звернулися навіть в Адміністрацію президента, пише ТСН.

"Ліфтова війна" розгорілася між сусідами, коли в під'їзді вкотре зламався ліфт. Поки люди міркували, як збирати гроші та коли викликати ремонтників, сусід із дев'ятого поверху власним коштом відремонтував підіймач.

А за два дні з'явилося оголошення, що мешканці повинні йому 21 тисячу гривень. Приголомшені сумою мешканці, більшість з яких - пенсіонери, платити відмовились.

Тож сусід зробив собі пульт керування, і ліфтом стала користуватися тільки його родина.

Скандал навколо цього ліфта не вщухає вже понад рік. Відтоді людям вдалося домовитись із сусідом, щоби він залишав ліфт увімкненим хоча б упродовж робочого дня. Але їхні розклади, кажуть, усе одно не збігаються, тому й досі часто ходять пішки.

Сусід-"добродійник" на камеру спілкуватися відмовився, а у телефонній розмові пояснив, що на погодження ремонту з сусідами не мав часу, бо багато працює. Також він запевнив, що ліфт вимикає тільки вночі, і не від сусідів, а від вандалів.

Комунальники зізналися, що з таким зустрічаються вперше. Проте заявили, що знають, як помирити сусідів.

"Ми компенсуємо його затрати з бюджета. Є така практика, і гроші перерахуємо ЖЕКу, а ЖЕК - ліфтовій організації, а вона вже мешканцеві", - пояснив заступник керівника міськжилуправління Владислав Грицай.

Припинити комунальну війну між сусідами чиновники обіцяють уже за тиждень.

Реклама:

Головне сьогодні