Тест

2012 рік – час природніх катаклізмів та нових звершень

Що принесе нам наступний рік? Чим здивує, а чим розчарує? Як пророкують астрологи, світ і Україна зокрема невдовзі можуть опинитись на межі серйозної економічної кризи, яку планета не переживала ще з 1930-х років.

Повені, урагани, землетруси – такі природні "сюрпризи" варто очікувати від 2012 року. В цілому ж наступний рік – рік емоцій, перемог і переможців, нових починань і самовдосконалення.

За прогнозом на 2012 рік "Українська правда. Життя" звернулась до провідних астрологів.

Лариса Гресь, астропсихолог, голова Харківської ліги астрологів:

"Астрологічні показники 2012 року несуть з собою мало хорошого економікам більшості країн світу. Не виключено, що криза 2008 року може затягнутись ще на декілька років. Довгоплинна рецесія та інфляційні процеси – це чекає на нашу країну в 2012 році. Найнапруженіший період року – з червня по вересень.

З астрологічної точки зору, 2012 рік буде схожим на попередній. Повністю збережуться тенденції 2011 відносно політики, економіки та соціальних змін. Разом з тим посилиться контроль держави за фінансовими потоками.

В 2012 році фінансова ситуація у світі стане більш нестійкою. Різке падіння попиту на більшість товарів може статись вже в серпні-вересні 2012 року. В цей період можуть посилитись інфляційні процеси.

2012 рік – рік можливих змін в політичному житті України. Не виключена криза влади і загострення політичної боротьби. Єдності опозиційних сил не буде, не буде єдності й у рядах провладних партій.

Класична астрологія визначає наступний рік як рік Меркурія. Він буде неконфліктний, сприятливий для молоді, медиків, науковців і мислителів. Тому можна припустити, що зміни відбудуться у сфері освіти, науки та медицини. Невдалим та проблемним рік може стати для всієї банківської системи.

2012 рік Чорного Водяного Дракона, з точки зору східної астрології, принесе чимало успіхів людям, що народились в рік Дракона (…1976, 1988, 2000… року народження – Українська правда. Життя).

Все складеться вдало і для українців, що народились в рік Мавпи, Тигра, Змії та Щура. Також успіх чекає на людей, народжених під знаком Кабана, Собаки та Коня".

Іван Круп`як, астролог:

"Якщо порівнювати з іншими роками, то 2012 рік нічим не кращий і не гірший за інші. І те що в рік Дракона пророкували кінець світу – цілковита маячня!

Цей рік видасться напруженим в екологічному плані. 2012 року пануватиме стихія каламутної води і повітря. Не виключено, що світ може страждати наступного року від повеней, ураганів і землетрусів.

Все буде в підвищеному стані – емоції, події… Також не бракуватиме розчарувань. Таланити буде людям у сфері мистецтва, культури та творчим особистостям. Успіху добиватимуться люди, які нестимуть якісь починання в життя.

Наступний рік пройде під числом "5" (2012 – 2+1+2=5). П`ятий за порядковістю знак зодіаку Лев.

Представникам влади потрібно бути дуже обачними. Не виключені в 2012 році і революційні процеси, адже рік Дракона почнеться з Марса - планета спонукатиме до боротьби і невдоволення".

Доктор Нассік, астролог:

"Насправді людство стоїть на грані переходу з одної епохи еволюційного розвитку в іншу – більш розвинену, інтелектуальну, з особливими можливостями, які починають проявлятись у наших дітей і внуків. Наша планета готується до еволюційного стрибку, що буде супроводжуватись природніми катаклізмами".

"Ми станемо свідками природних аномалій, викликаних пришвидшенням потепління клімату. Зверніть увагу на затяжну осінь 2011 року. Як наслідок таких змін можна очікувати прояв сейсмічної активності на планеті".

За східним календарем 2012 рік являється роком Чорного Водяного Дракона зовсім невипадково. Дракон символізує силу та владу, а чорна вода – трансформацію свідомості. Початок цього року в Україні настане 23 січня 2012 року о 9:40 за київським часом.

Дракон з давніх-давен являється символом перемог і переможців, і відповідно – покровителем будь-яких починань, що вимагають особливих затрат життєвої енергії. Співвідношення стихій вогню і води принесуть Україні контрастну погоду.

Дракон, як символ року, обіцяє вирішальні, але не завжди бажані зміни. У світі бізнесу успіх чекає на тих, хто сміливо використовує сучасні технічні, юридичні та духовні методи ведення справ.

Фото supersadovnik.ru

Особливо вдалим буде рік для людей, які візьмуться за нову справу, перекваліфікуються, або ж займуться самовдосконаленням. Ліниві й нероби зіштовхнуться з браком часу і проблемами як на роботі, так і в особистому житті.

У фінансовій сфері передбачається умовна стабілізація ситуації. Світова громадськість зіштовхнеться із необхідністю глобальних змін як в економічній, так і в соціальній системі. Можлива глобальна криза, а фінансова ситуація може стати такою, яку планета не переживала ще з 1930-х років.

Все буде дуже швидко і блискавично змінюватись. Слід очікувати великі зрушення у сфері соціального захисту. Ситуації будуть виходити з-під контролю до остаточного вирішення питання.

Багато таємного стане явним. Багато пережитків зникне і обов’язково прийде щось цілком нове в науці, енергетиці, транспорті, зв’язку, соціології і безперечно, в езотериці. Створювати сім`ї, народжувати дітей і бути щасливими рік Дракона не заважає.

Цього року слід уважно віднестись до свого здоров`я. Будь-яке погане самопочуття, пропущений момент початку хвороби, що здавався незначним, може обернутись затяжним лікуванням".