Тест

Мажор напав на комунальника через пісок. Відео

Інцидент трапився 25 січня у Дніпропетровську, повідомляє УНІАН.

Проти власника легкового автомобіля Самарський райвідділ внутрішніх справ Дніпропетровська порушив кримінальну справу, заявив виданню заступник начальника міського управління міліції Дніпропетровська Володимир Сідлецький.

За його словами, спецавтомобіль комунальних служб з увімкненими проблисковими маячками посипав від ожеледиці вулицю піском. Водій іномарки пішов на обгін, через що пісок потрапив на його автомобіль. (Згідно з правилами Дорожнього руху (пункт 3.6) увімкнення проблискового маячка оранжевого кольору на авто не дає їй переваги у русі, але показує водіям, що машина працює і попереджає про можливу небезпеку. Водії інших транспортних засобів не повинні перешкоджати їхній роботі)

Водій розгнівався і почав погрожувати працівникові комунальних служб в спецавтомобілі битою.

Сідлецький уточнив, що інцидент стався навпроти будівлі прокуратури Самарського району, співробітники якої викликали міліцію.

Власник іномарки теж подав заяву до міліції щодо начебто пошкодження його легковика піском з посипальної машини. Однак наразі порушено кримінальну справу стосовно власника іномарки за статтею "хуліганство" (ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України).

За словами водія спецтранспорту, якого цитує дніпропетровський канал 34, водій іномарки розбив дзеркало машини спецтранспорту.

"(водій іномарки) Почав різним словами мене ображати. Дістав биту, розбив дзеркало. Мене вдарив", - розповів потерпілий Іван Бобков.