У кримінальній справі проти "Доктора Пі" з’являються нові свідки і факти – МВС

— 20 квітня 2012, 15:13

Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомив начальник слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

"Кримінальна справа, порушена за фактом злочинних дій Андрія Слюсарчука, вже налічує 11 епізодів. Серед них - підробка дипломів, працевлаштування і отримання зарплати, якої Андрій Слюсарчук не мав права отримувати, шахрайська участь у проведенні операцій тощо", - зазначив Фаринник.

За його словами, об'єм справи Слюсарчука постійно збільшується, з'являються нові свідки та факти, тому слідче управління має намір подовжити термін розслідування.

Як зазначив Василь Фаринник, лише після відпрацювання всіх епізодів у Західному регіоні Слюсарчука переведуть до Києва. Зокрема, слідчі ще не отримали від російських колег підтвердження достовірності московських дипломів "Доктора Пі".

Щодо спроби Слюсарчука завдати собі ушкоджень, Фаринник зазначив, що це був фарс, про який не варто говорити.

Як відомо, у листопаді Слюсарчука було затримано у Києвi, а згодом доправлено до Львова.

Проти "Доктора Пі" спочатку було порушено дві кримiнальні справи – за статтею "Шахрайство" і за статтею 358 ККУ "Пiдробка документiв".

Раніше львівська газета "Експрес" провела розслідування, внаслідок якого встановили, що у Слюсарчука немає жодної медичної освіти, всі його медичні дипломи – підроблені.

Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також – щонайменш три смертельні випадки.

Реклама:

Головне сьогодні