Тест

Російська модель кинула фекалії у жінку, яка не хотіла прибрати за песиком. Відео

Відео, на якому 26-річна Марія Івакова спершу умовляє власницю розкішного кабріолету і собачки прибрати на тротуарі після свого домашнього улюбленця, стало хітом Youtube.

Станом на обід четверга, його вже подивились понад 2 мільйони разів. Внизу під роликом Івакова написала, що вирішила влаштувати конкурс роликів "Прибери за другом" і просить надсилати відео на свою сторінку у соціальній мережі "ВКонтакте".

У ролику модель розповідає, що поки чекала на подругу? побачила, як песик поклав купу на тротуар. Тоді дівчина вирішила підійти до власниці песика і попросити її прибрати за твариною.

Коли Івакова підійшла до жінки, та накинулась на неї з вимогою вимкнути камеру, на що Івакова сказала, що зробить це, як тільки жінка прибере за своєю собакою.

Після обміну образ і матюків з обох сторін, Івакова взяла серветкою собачі екскременти і кинула у жінку в авто. Після цього Івакова зі сміхом втекла з місця пригоди.

Як все було – дивіться на відео.

Але попереджуємо: у ньому звучить нецензурна лексика, але вирізавши її, неможливо уявити увесь рівень спілкування під час конфлікту