Тест

Табачник запевняє, що махінацій під час вступу на юрфак Шевченка не було

Про це він сказав на прес-конференції, пишуть Українські новини.

"Хто написав цей матеріал? Цей матеріал написала людина, що за систематичну неуспішність була відрахована з цього факультету, і це ставить хрест на всій об'єктивності цього дослідження. А про провокації можна розповідати досить довго", - заявив Табачник.

Водночас, як відомо "Українській правді. Життя", автор згаданого матеріалу ніколи не була і не є студенткою юридичного факультету Київського університету.

У свою чергу ректор університету Леонід Губернський зазначив, що на магістратуру юридичного факультету було подано 1 067 заяв на 242 місця.

З його слів, переважну більшість заяв подавали люди з "червоними" дипломами, при цьому велика кількість заяв було подано від студентів інших вишів.

У зв'язку з цим на факультеті було вирішено провести тестування, за результатами якого мало було вирішитися, хто буде вчитися на магістратурі факультету.

При цьому, відповідаючи на прохання прокоментувати дані про те, що в скандалі замішані діти високопоставлених чиновників, ректор зазначив, що вважає некоректним для себе що-небудь говорити з цього приводу.

[L]Як відомо, раніше "Українська правда. Життя" опублікувала статтю, де колишні студенти згаданого вузу розповідали про очевидні махінації з результатами.