Користувачі соцмереж викрили "Укрпошту" в крадіжці. Винну покарали. Фото

— 19 жовтня 2012, 17:17

"Знайомтеся - співробітниця "Укрпошти" в кофті Асос, чоловічий, М розміру. У кофті, яка мені повинна була приїхати місяць тому, але так і не доїхала!! Сьогодні я зайшла спитати за посилки на пошту, і не змогла відвести від неї очей", - опублікувала у ЖЖ слова подруга користувач lunatic_coffee.

Співробітниця "Укрпошти" привласнила кофту, яка була у посилці

Про інцидент дізнались в "Укрпошті" і почали службове розслідування, про що компанія повідомила на своїй офіційній сторінці у Facebook.

За чотири години з’явилось інше повідомлення, у якому "Укрпошта" інформувала: "Співробітниця Дніпропетровського відділення звільнена з посади за статтею згідно чинного трудового кодексу України. Потерпіла сторона отримала всі збитки".

ЖЖ-користувач lunatic_coffee у постскриптумі повідомила, що її подрузі повернули 630 грн і підтвердила факт звільнення співробітниці.

За фактом розслідування "Укрпошта" встановила, що відправлення здійснювалось через "Просте пересилання посилок". Такий вид посилок не містить спеціального штрих коду, який дозволяє відстежувати переміщення посилки.

Відтак компанія радить здійснювати відправки посилок "Рекомендованим порядком", який містить штрих-код за яким як Укрпошта, так і сам клієнт має змогу відстежувати переміщення вантажу.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні