Тест

Американський секс-турист написав книжку про те, як звабити українок

"Це мій найдовший туристичний гід. Я вирушив вглиб України і жив у індустріальній дірі три місяці, аби зрозуміти, що потрібно, аби переспати з найбільш жіночними жінками у світі", - пише американський секс-турист у анотації до своєї книжки.

Руш В (Roosh V) провів у Харкові три місяці і результати свого життя описав у путівнику, з промовистою назвою Bang Ukraine ("Переспати з Україною").

"З Україною все неправильно, крім одного – жінок. Українки – найбільш жіночні з усіх, яких я бачив у світі", - пише американець.

Для 33-річного Руша Україна стала не першою країною, де він вправлявся у мистецтві пікапу. У його колекції є й путівники на кшталт "Не спіть з Данією".

Руш вихваляє жіночність і красу українських жінок, але вказує на те, що вони не дуже дбають про свій внутрішній світ, розвиток особистості, натомість приділяють багато уваги  зовнішності і освіті.

"Через Україну я переглянув свої теорії про відвідування країн з високим співвідношенням жінок до чоловіків. У Польщі це співвідношення було значно гіршим (часто на кожну жінку припадало 3 чоловіки), але я знімав дівчину значно легше", - пише Руш.

За три місяці в Харкові чоловік вирішив, що знає, як вести гру у зваблювання і описує свій досвід на 103 сторінках.

Він ділить українок на три типи і визначає один, з яким варто мати справу, аби отримати секс. Більше того, чоловік пояснює вікові особливості зваблювання українок, зокрема те, що після 25 років вони стають невпевненими в собі і готовими вийти заміж за будь-якого чоловіка. Руш помітив і причину цього – постійні промивання мізків родичів дівчини.

Цей тип українок найлегше звабити, але чоловіки мають мати на увазі, що ці жінки шукають не стільки коханців, скільки саме чоловіків для одруження.

Руш радить не надто щедро тратити гроші на українок, бо вони до цього не дуже звикли – у місцевих чоловіків нема достатньо грошей для того, аби відвести дівчину у ресторан. Тому доцільнішими будуть прогулянки по місту з походом у звичайну забігайлівку під час першого побачення.

"Якщо витрачати багато грошей, то жінка вирішить, що ви спонсор і очікуватиме, що платитимете за секс", - пояснює Руш.

Водночас українки погано говорять англійською і не п’ють багато, тому треба розраховувати, що затягнути в ліжко їх доведеться без допомоги алкоголю.

Більше того, чоловік обіцяє покупцям своєї книжки поради щодо того, як вигадати солідну історію, аби українка не подумала, що перед нею звичайнісінький секс-турист, як відповідати на спроби перевірити наміри чоловіка і навіть як діяти, якщо українка намагається витягнути з іноземця гроші у довготермінових стосунках.

Загалом українок він порівнює з головним героєм комедійного фільму "Вікенд у Берні". Його головний герой – бізнесмен Берні є мерцем. Але його друзі видають його за живого. Мертвий Берні заводить нових друзів і навіть знімає симпатичну дівчину.

"В Україні дівчата – Берні. І хочу, аби ви вдавали, що вона мертва і вам лише треба мати шаманську силу аби зробити її не мертвою", - каже Руш. Він також зауважує, що "американка на першому побаченні це українка на четвертому".

 Автор путівника для секс-туриста

Щоб зрозуміти, як саме Руш пропонує зваблювати українок, подаємо кілька цитат з книги.

Говоріть більшість часу (90%). Вона буде давати короткі відповіді, які не допомагатимуть вам продовжувати розмову. Тиша буде звичною справою. Здаватиметься, що вона переходить в інший світ, але поки вона все ще тут (тобто якщо вона не пішла геть), ви все робите правильно і можете говорити про все, що спаде вам на думку. Трохи тиші з вашого боку теж окей, але надто багато тиші може її реанімувати і вона піде в руки до іншого хлопця.

Рано починайте торкатись до неї і робіть це часто. Пам’ятаєте сцену з "Матриці", де Трініті повертає Нео до життя, зізнаючись у любові до нього? Українських Берні доведеться повертати до життя торкаючись до них багато. Почніть торкатись до її рук, спини, стегон, а коли ви на танцполі – сідниць. Слова не реанімують Берні, лише доторки. Я переконаний, що доторки є основним способом, яким чоловіки можуть звабити українку. Просто знайте, що коли ви це робитимете, вона не відповідатиме. Але поки вона з вами, у вас все йде добре.

Коли ви вичерпали теми для розмови (а це неодмінно станеться, якщо врахувати, як мало вона відповідатиме), запропонуйте танець. Загалом має бути менше пропонування, а більше наполяганння.

Чоловік також радить, якщо настрій не дуже хороший, випити перед тим, як йти танцювати. Після десятихвилинної розмови з дівчиною, якщо вона не проявляє зацікавлення у тому, аби стояти поряд і слухати, "спитайте її, що вона любить пити і зробіть рух у напрямку до барної стійки (якщо вона скаже однозначного "ні").

"Загалом, це поганий знак, якщо дівчина відмовляється від безкоштовної випивки, бо це її спосіб сказати "Я не хочу бути винною тобі нічого". Якщо дівчина відмовляється від випивки і танцю, вона, мабуть, скоро піде від вас. Якщо вона приймає обидві ваші пропозиції за приблизно 30 хвилин, ваші справи йдуть чудово"

Спробуйте поцілувати Берні. Важливішим є намагання її поцілувати, ніж фактично отримати сам поцілунок. Це тому, що ви ж хочете створити атмосферу сексу, щоб показати, що тут не йдеться про дружбу. Вам же не хочеться на першому побаченні зрозуміти, що ви у "зоні дружби", хоча ви розраховували опинитись у "зоні сексу". Мушу сказати, що я ще ніколи не опинявся так часто у "зоні друзів", як в Україні, в основному через те, що мій сексуальні наміри були слабкими на початку інтеракції.