Тест

До дня народження YouTube: найпопулярніші ролики за всю історію. Відео

Мільйон завантажених роликів та майже 1 трильйон переглядів за вісім років історії: 23-го квітня відеохостинг YouTube святкує день народження.

YouTube було створено у лютому 2005-го року Чадом Хюрлі, Стівом Ченом та Джейведом Карімом у Каліфорнії.

Видання The Daily Telegraph пропонує переглянути найбільш популярні ролики хостингу, починаючи від найпершого завантаженого - 23 квітня 2005-го року.

Чарлі знову вкусив мене за палець!

Цей ролик, на якому немовля кусає свого старшого брата за палець, а потім починає сміятися, стало найбільш популярним немузичним відео за всю історію YouTube. Починаючи з 22-го травня 2007-го року, його подивилися 522, 5 млн. разів.

Я у зоопарку

Це 20-секундне відео було найпершим завантаженим на YouTube. Джейвд Карім, один із засновників відеохостингу, запостив цей кліп самого себе у зоопарку Сан Дієго в 8.27, 23-го квітня 2005-го року. Ролик має 10 млн. переглядів.

Gangnam Style

Gangnam Style, музичне відео корейського репера Psy, набрало найбільшу кількість переглядів за всю історію відеохостингу. Його продивилися 1,5 мільярди разів, починаючи від 15-го липня 2012-го року.

Justin Bieber ft. Ludacris - Baby

Музичний кліп улюбленця тинейджерів Джастіна Бібера сподобався глядачам YouTube 1,6 мільйонів разів. Цікаво, що "дизлайків" цей ролик отрима вдвічі більше. Всього відео переглянуло більше 800 млн. разів.

"Коні-2012"

"Коні-2012" з'явився на YouTube в травні минулого року. Це 30-ти хвилинний документальний фільм про Джозефа Коні, лідера угандійського націоналістичного угруповання ГАО ("Господня армія опору"), викликав бурю різних відгуків.

Між тим, стрічка, знята трьома американськими операторами, пройшла випробування часом. За рік її подивилися більше 97 мільйонів разів.

Фентон! Фентон!

Кліп, в якому дуже злий господар гукає свого лабрадора на прізвисько Фентон у Лондонському Парку Річмонд, став справжнім хітом. Відео, завантажене у листопаді 2011-го року подивилися 8,5 мільйони разів.

Будь здорова, панда!

17-секундний ролик, де маленька панда чхнула та злякала свою маму, визнано наймилішим на всьому YouTube. Ролик, завантажений у 2006-ому році, продивилися 160 мільйонів разів.