Тест

На що найперше звертають увагу чоловіки, побачивши жінку. Топ-10

Про це свідчать результати нового дослідження, яке замовила компанія із виробництва ліків для очей, повідомляє The Daily Mail.

Так, за даними дослідження, цілих 70% із тисячі опитаних чоловіків повідомили, що найперше, на що вони дивляться, - це жіночі очі.

Далі, за "рейтингом чоловічої уваги", розташувалася посмішка, груди, а потім волосся та вага.

В свою чергу, жінки, які також брали участь у дослідженні, повідомили, що найперше звертають увагу на очі. За словами представника компанії-замовника дослідження, очі зазвичай нам багато говорять про людину, тож не дивно, що очі - це те, що приваблює нас в першу чергу у протилежної статі.

"Перед тим, як заговорити із представником протилежної статі вперше, все, що вам потрібно - це побачити як виглядає людина. Проста посмішка - це те, що обидві статі помічають одне в одного", - каже він.

Дослідження також показало, що після розглядання очей, посмішки, грудей, волосся та ваги, чоловічі погляди переміщаються нижче, і вже розглядають ноги, а потім вміння одягатися, попу, зріст жінки та стан її шкіри.

В свою чергу, жінки, після того, як уже розглянули чоловічі очі, переходять до споглядання посмішки, зросту і волосся. А тоді, вони роздивляються чоловіче вміння одягатися, вагу, форму обличчя і, нарешті, попу.

Крім того, в ході дослідження з'ясувалося, що кожен четвертий чоловік був "спійманий на гарячому" власною подругою, під час розглядання іншої жінки.

Один із п'яти опитаних чоловіків натикався на інших людей, коли витріщався на жінку, а один із десяти, мав пригоду із ліхтарним стовпом, коли приваблива жінка проходила повз них.

Чоловіки:

1. Очі

2. Посмішка

3. Груди

4. Волосся

5. Вага

6. Ноги

7. Вміння одягатися

8. Попа

9. Зріст

10. Шкіра

Жінки:


1. Очі

2. Посмішка

3. Зріст

4. Волосся

5. Вміння одягатися

6. Вага

7. Шкіра

8. Форма обличчя

9. Попа

10. Ніс