Тест

Транспортне питання для мешканців приміських житлових комплексів буде вирішено

Активний розвиток передмістя Києва в районі Кільцевої дороги почалося лише кілька років тому. Стали з'являтися нові ТРЦ , будуються нові житлові комплекси.

У генеральному плані розвитку Києво -Святошинського району передбачено наявність нової траси , яка з'єднає Житомирське шосе і Кільцеву дорогу. Вона буде проходити через Петропавлівську та Софіївську Борщагівку, істотно розвантаживши існуючі виїзди з приміських шосе на Кільцеву дорогу.

Генеральний директор ЖК "Петровський квартал" Олександр Тігов

"При виборі місця для будівництва нашого кварталу , рішення транспортного питання було для нас одним з ключових , адже більшість наших мешканців працюють у столиці - розповідає генеральний директор ЖК "Петровський квартал" Олександр Тігов . - Завдяки вдалому розміщенню "Петровського кварталу" , наші жителі зможуть дістатися по новій трасі до Брест-Литовського шосе або Кільцевої дороги всього за кілька хвилин , а звідти швидко доїхати на роботу".

[L]

Подивитися схему розміщення нової автодороги можна тут.

Нагадаємо , що тільки в ЖК "Петровський квартал " ви можете придбати унікальні квартири з двориком та дворівневі квартири з мансардами за доступною ціною.

Завершення будівництва всього комплексу заплановано на 3-4 квартали 2014 року.