Вчений вирахував з чого складається щастя

— 4 вересня 2013, 13:22

Рівняння щастя під назвою "Feel Good Formula" вивів професор з Великобританії, який виявив шість найбільш важливих складових, відсутність кожної з яких, не дозволяє людині почуватися щасливою, пише Globalscience.ru.

Цікава форма психології під виглядом математики, яку вчений називає формулою щастя, виглядає так: (Mx16 + Cx1 + Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33).

Компоненти людського щастя: жити сьогоднішнім днем ​​- M, наявність живого інтересу до світу, до людей - З, улюблена робота - L, піклуватися про оточуючих - T, цінувати свої стосунки - N, приділяти час своєму тілу і любити його - B.

Як правило, єдиного правильного рецепту, який дозволяє почуватися чудово, не існує, зазначає вчений. Однак, якщо взяти вище перераховані компоненти і внести їх у своє життя в правильній дозі - людина обов'язково стане щасливою.

При цьому вчений не повідомляє, як можна пробудити цікавість до навколишнього світу, якщо його немає. Або ж полюбити своє тіло, якщо ти до нього байдужий. Виходить, що ця формула - лише констатація факту.

Реклама:

Головне сьогодні