По той бік барикад: про що пишуть в мережі бійці Беркута та ВВ

— 12 грудня 2013, 10:29

"Провів кілька годин досліджуючи пабліки і відкриті особисті сторінки співробітників Беркуту, бійців Барсу, Тигру та інших ВВшних підрозділів, а також звичайних міліціонерів. Паблік закрили від публіки, потрібно додавати заявку. Усі співробітники Беркуту (майже) видалили свої сторінки Вконтакті. Скріншоти є. Гугл кеш теж все пам'ятає", - пише він на своїй сторінці.

За словами юзера ЖЖ, найбільш "епічний паблік" - ПМОП "Беркут" - оплот спокойствия страны!!! - недавно створений, активно поновлюється і набирає обертів.

"Є підозра, що без бійців невидимого фронту і фінансування тут не обійшлось. Дуже вже хороші і точні меседжі міліціонерам, оперативність оновлення і правильна стратегія просування. Статус зараз - "Был бы приказ - снесли бы вас!!!!!". Доступ до групи вже закрили, тепер тільки по заявках. Скріншоти є", - зазначає він.

"Позакривали б хоть акаунти від публіки - все ж паляться, дехто навіть номери телефонів і адреси проживання викладає", - пише автор.

Є ще один паблік, але він "адекватніший".

"Серед добрих - я добрий, серед звірів - я звір"

Наприклад, персонаж Vetal Soldier - родом з Вінниці, служить в Київському беркуті, був в Косово, розвідник.

"Послужний список думаю там ого-го. "Убирає бендеровскоє говно". Віталій видалив аккаунт. Скріншоти теж є. Кеш гугла теж є", - пише автор ЖЖ.

Діяльність значиться як "Отстрел пи...в и всякого рода остального говна засирающего оптимальный характер существования".

"Острєльщик пі...ів з дитиною"

Наступний "герой" - Іван Казаков, який "сумує за тими кого вночі менти били в автозаках".

Крім того, він впевнений, що треба "ламати це майданівське бидло".

"Бєзканєчно долго можна сматрєть как Беркут разганяєт Евромайдан в Кієвє"

Саша Варіненко репостить всяке. От наприклад:

Все швидко репоститься і поширюється. Андрей Алтаев майже стрімить з-під КМДА.

Але в більшості, в кого місце роботи вказане як ПМОМ Беркут (Барс, Тигр...) - на стіні машинки, дівчата, мотоцикли та стандартні листівки. Тому знайти шось цікаве було достатньо важко - довелось перебрати десятки анкет.

Майже всі з відфільтрованих активно репостять на свої стінки відео з Банкової (трактор і провокатори з ланцюгами) і дії Беркута під час першої спроби повалення статуї Леніна. Коментарі під відео на кшталт: "ось який мирный протест". На що "кореша" відповідають: "надо их ломать" чи "когда уже разгоните эту мразь".

Ще багато хто викладає мотивуючі фото пачок з грошима, з статусами на зразок: "Бабло - иди ко мне". Як от Максим Шевченко.

"Більш ніж упевнений, що переважна більша частина цих пацанів в тій же Європі ніколи не була. Відпочинок у них це Желєзний порт чи Затока, або відомчий санаторій десь у Судаку, і то - якщо фартане. Тому уявлення про ЄС у них приблизно таке. Чув шо замполіти їм постійно ще мозги промивають, типу в Європі - пе...ки і бомжі, безробіття. Антиєвропейського креативу дуже багато. Майже у кожного на стіні шось таке, як наприклад, у Александра Буторина", - пише користувач ЖЖ.

"Але зрозуміло одне - буде команда, ці пацани будуть вбивати. Що вони вже не раз доводили. Тому сенсу носити їм чаї, годувати, в чомусь переконувати, кричати "міліція з народом" - немає жодного. Міліція давно не з народом - це організоване злочинне угруповування, яке складається з садистів, корупціонерів та бариг, яке треба давно реформувати за прикладом Грузії. Нормальні і вменяємі люди там є, але їх критичний мінімум", - пише наостанок автор.

Реклама:

Головне сьогодні