Забужко про судовий позов Медведчука: це він так колядує

— 10 січня 2014, 13:57

Про цей йдеться у повідомленні відомої письменниці на її персональній сторінці у Facebook, опублікованому у п’ятницю.

"Для журналістів: спасибі всім за повідомлення, що на 2-й день Різдва Медведчук, виявляється, "виграв у мене 25 копійок через суд" (с), про який я й не здогадувалася)). Очевидно, це він так колядує (хто як уміє!)). Всім добрим людям веселих свят!" – написала Забужко.

Як відомо, у четвер "Український вибір" заявляв, що суд зобов'язав Оксану Забужко відшкодувати Віктору Медведчуку "моральну шкоду" за брехню та образи.

Відповідне рішення 8 січня 2014 року ухвалив Печерський районний суд міста Києва.

Позов керівник громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук подав 9 грудня минулого року.

Як уточнює прес-служба "Української вибору", Медведчук подав до суду за "поширення недостовірної, образливої й відверто брехливої інформації: в інтерв'ю "Радіо Свобода" письменниця звинуватила Віктора Медведчука в причетності до провокацій проти Євромайдану 30 листопада – 1 грудня".

За словами команди Медведчука, "враховуючи моральну незначність відповідачки й сумнівність її інтелектуальної адекватності, суму компенсації Віктор Медведчук призначив усього в 25 копійок".

Як відомо, слідство у справі про розгін Євромайдану під ранок 30 листопада триває.

Опозиційні лідери підозрювали у причетності до цього - як ідеологів режиму - секретаря РНБО Андрія Клюєва та екс-голову Адміністрації президента Леоніда Кучми Віктора Медведчука.

Реклама:

Головне сьогодні