Прямуємо в Європу змалку: у Києві відбудеться вікенд зарубіжної освіти

1 і 2 лютого у столичному готелі Fairmont Grand пройде "ОСВІТНІЙ WEEKEND" — подія, в якій візьмуть участь представники провідних мовних центрів, приватних шкіл, коледжів та університетів із понад 20 країн світу.

Батьків, які стурбовані чинною суспільно-політичною ситуацією і прагнуть гарантувати дітям упевнене майбутнє — що не залежатиме від політичної кон’юнктури чи результатів виборів — агенція DEC education запрошує зробити крок назустріч освіті за кордоном. Міжнародний атестат чи диплом дасть дитині справжню путівку до життя, яка розширює горизонти, формує особистість, виховує самостійність і забезпечує безліч можливостей для кар’єри без кордонів чи громадянств, — упевнені організатори заходу.

Подію відзначатиме участь представників престижних навчальних закладів з усього світу, зокрема: 25 мовних центрів і таборів із відділеннями у понад 20 країнах; 22 елітних приватних шкіл із Великобританії, Канади, США та Швейцарії; 4 найбільших міжнародних центрів довузівської підготовки; 13 престижних університетів і вищих шкіл із Великобританії, Канади, Нідерландів, ОАЕ, США та Швейцарії. Із більшістю зазначених навчальних закладів відвідувачі зможуть зустрітися виключно в рамках "Освітнього вікенду". На запрошення DEC education в Україну приїдуть найіменитіші школи та виші, чия якість і престиж освітніх послуг не підлягають сумніву.

1 і 2 лютого у столичному готелі Fairmont Grand пройде "ОСВІТНІЙ WEEKEND"

Батьки, які прагнуть знайти прийнятну та поцінну мовну програму для дитини-школяра на літніх канікулах 2014 року, зможуть прямо на заході обрати найцікавішу пропозицію і забронювати курс. Потенційним клієнтам, які вже мають закордонні візи, DEC education пропонує скористатися акційною пропозицією і до 1 березня отримати послуги агенції усього за 1 гривню.

Зауважимо, що ексклюзивно і виключно на "ОСВІТНІЙ WEEKEND" приїдуть такі імениті приватні школи з Великобританії, як Box Hill School, Clifton College, d’Overbroeck’c College, Rydal Penrhos School, а також відома швейцарська школа Institut auf dem Rosenberg.

Сегмент вищої освіти презентуватимуть відомі університети Великобританії, Канади, Нідерландів, ОАЕ, США та Швейцарії, які пропонують затребувані програми в галузі бізнесу, готельно-ресторанного та туристичного управління, права, маркетингу тощо.

Із повним переліком учасників можна ознайомитися на сайті DEC education.

Організатор заходу — провідна освітня агенція Східної Європи DEC education. Компанія заснована в 1999 році в Молдові, а в Україні працює з 2003 року. За 10 років діяльності агенція допомогла понад 10 000 клієнтів реалізувати їхні освітні амбіції в найрізноманітніших напрямах: від мовних курсів до магістерських програм. Нині компанія офіційно представляє в Україні та Молдові більше 820 шкіл, мовних центрів, коледжів і університетів із 35 країн. Працівники агенції є провідними експертами у своїй галузі і надають високопрофесійні консультаційні послуги. Щонайменш двічі на рік DEC education організує виставки та інші масштабні заходи у сфері середньої і вищої освіти в Європі та Америці.

Новинкою формату цьогорічного заходу стане спеціальна послуга "VIP-обслуговування", яка допоможе зацікавленим батькам швидше і ефективніше визначитися з місцем майбутнього навчання для їхньої дитини.

"Для клієнтів, що планують середню чи вищу освіту за кордоном для дітей, ми пропонуємо унікальну послугу "VIP-обслуговування". Напередодні вікенду наші експерти проконсультують батьків, хто із учасників події якнайбільше відповідає їхнім вимогам, розроблять персональну стратегію отримання освіти за кордоном, а також супроводжуватимуть їх на самому заході, — розповідає директор агенції DEC education Наталя Тарченко. — Запрошуємо батьків звертатися до наших експертів вже зараз і планувати освіту для дітей заздалегідь і з професіоналами", — доповнює Тарченко.

Вхід на захід є безкоштовним, після попередньої реєстрації на сайті агенції DEC education. Адреса проведення: Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 1.

Додаткова інформація за телефоном: (044) 390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні