Тест

"Я відрікаюся від цього уряду, від цієї Росії": москвичі вибачилися перед українцями. Відео

Зокрема, вони поклали до стін установи плакати, де було написано "Україно, пробач нас", "Пробачте брати", "Співчуваємо" та інші.

"Пробачте нас і все. Якщо зможете. Пробачте", - каже одна із мешканок міста.

"Ненавиджу війну у всіх її проявах. Мені дуже огидно, що саме моя країна веде постійні війни і що тепер ця війна докотилася до України. Я відрікаюся від цього уряду, від цієї Росії. Вони позбавили мене батьківщини, а тепер вбивають братній народ. Я дуже співчуваю вам", - ділиться ще одна жінка.

"Дорогі українці, прийміть будь-ласка співчуття з нашого боку. Дуже шкода, що сталася така трагедія, що гинуть молоді хлопці. Пробачте тих нас, хто знаходиться нині тут і хто не може нічого змінити. Я сподіваюся, що в вас вийде побудувати свою країну і припинити війну. Сподіваюся, що ви вірите в нас і те, що ми не всі тут такі, як показують по телебаченню", - розповідає ще одна дівчина.

"Зло захопило Росію, а тепер прийшло і в Україну. Ми не змогли зупинити це зло і тепер я почуваюся винним в цьому", - розповідає чоловік.

За словами ще одного чоловіка, що це все одно що підняти руку на мати. "Як після цього жити?", - запитує він.

Як відомо, 15-те червня було оголошено в Україні днем жалоби, за військовими і прикордонниками, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

14 червня, під час заходу на посадку в аеропорту Луганська пострілом із зенітного ракетного комплексу бойовики збили військово-транспортний літак Збройних сил України Іл-76. На борту літака 40 військовослужбовців та 9 членів екіпажу. Усі вони загинули.

Відео "Свободные новости"

"Українська правда. Життя"