Формула щасливих стосунків: 5 цілунків на день та жодних сварок через гроші

— 11 серпня 2014, 16:27

Було підраховано, скільки разів на день оптимально казати "я тебе кохаю", скільки мати спільних хобі та друзів, як часто цілуватися і кохатися.

Цікаво, що до переліку найважливіших моментів не увійшла наявність у пари дітей, пише The Tеlegraph.

В опитуванні, яке провели в Британії, взяли участь 2 тисячі чоловіків та жінок. Дві третини з них запевнили, що офіційний шлюб не є обов'язковою умовою щасливих відносин.

Найважливішою умовою гармонії в парі виявилося вміння під час суперечки визнати, що ти неправий. Щоби стосунки лишалися міцними, цілуватися і обійматися треба 5 разів на день, займатися сексом – двічі на тиждень, а щовечора перед сном обов'язково слід казати "я тебе кохаю".

Гармонійна пара має розподіляти хатні обов'язки, готувати їсти по черзі та регулярно вибиратися на побачення. Обоє мають працювати повний день, мати схожі смаки щодо кіно та їжі.

Пара мусить мати трьох спільних друзів, а також бути найкращими друзями одне для одного. На користь відносинам іде спільне хобі, а найкраще два. Також добре час від часу разом митися.

Оптимальна різниця в віці становить 3 роки та 6 місяців. Два вікенди на рік закоханим варто відпочивати одне від одного.

Моментами, котрі найбільше дратують респондентів у їхніх партнерах, визнано невміле керування авто, неохайність, звичка кидати на підлогу брудні речі та суперечки щодо грошей.

Реклама:

Головне сьогодні