Тварини, покинуті в АТО, отримали 50 тис. порцій корму завдяки волонтерам

— 3 грудня 2014, 14:05

Корм для тварин, господарі яких повинні були тікати із території бойових дій, було організовано в рамках всеукраїнської ініціативи "Не залишай нас в АТО", організованої компанією "Кормотех", мета якої рятувати тварин в зоні бойових дій.

Раціони українського виробника отримали вихованці донецьких притулків "ПІФ" (до 1 500 кг) та КП "Тварини в місті" (1400 кг), міні-притулку "Різнобарвні хвости" (до 100 кг), зоозахисної організації "Гуманіст" (до 70 кг), макіївських міні-притулків (загалом близько 240 кг), горлівського притулку "Кіт і Пес" (близько 500 кг), а також луганських притулків (1000 кг).

За словами координатора штабу Катерини Бурко, підготовка ініціативи тривала близько 2-х місяців.

"Ми зіткнулися з цілим рядом організаційних моментів, пов'язаних з військовим конфліктом на Сході. Проте завдяки згуртованості та допомозі небайдужих, ініціатива працює. Так, станом на 1 грудня нам вдалось передати більше 50 тис. порцій корму в Донецьк, Луганськ, Горлівку та Макіївку. І я мушу наголосити, що ключову роль тут відіграє консолідація. Консолідація працівників, партнерів, волонтерів, соціуму", - каже вона.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні