Початок тижня в Україні буде теплим

— 12 січня 2015, 10:22

Як повідомляє Укргідрометцентр, який цитує Інтерфакс, вночі у південній частині, східних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях, в Карпатах і Закарпатті очікується мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, у південній частині країни - місцями сильні опади.

Вдень у східних, західних і місцями в північних областях України очікується невеликий мокрий сніг. На решті території - без опадів. На дорогах - ожеледиця.

Температура вночі від 4 ° морозу до 1 ° тепла, вдень 0-5 ° тепла.

У Києві вночі - без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг; температура вночі 0-2 ° морозу, вдень 2-4 ° тепла.

У вівторок, 13 січня - без опадів, лише вночі у західних та північних областях очікується невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах місцями ожеледиця.

Температура повітря вночі від 2 ° тепла до 3 ° морозу, у східній частині до 8 ° морозу; вдень 1-6 ° тепла, у західних областях та на півдні Криму до 9 °.

У Києві - також без опадів, лише вночі невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0-2 ° тепла, вдень 3-5 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за весь час метеорологічних спостережень 12 січня найвища температура була зафіксована на позначці 9,2 градусів тепла в 2005 році, а найнижча - на позначці 26,9 градусів морозу в 1950 році.

Реклама:

Головне сьогодні