Кримським студентам пропонують перевестися до російських вишів

— 15 січня 2015, 12:27

Про це повідомляє прес-служба "міністерства" освіти Криму, яке цитує "Крим.Реалії".

"Міністерство" посилається на зміни у Федеральний закон "Про внесення змін в окремі законодавчі акти Російської Федерації", який набув чинності 1 січня 2015 року.

"Даним законом встановлено, що особи, відраховані з українських організацій, зараховуються на навчання в 2015 році у разі подання заяви про прийом на навчання не пізніше 1 березня 2015 року", - сказано в повідомленні відомства.

Для продовження навчання в російських вузах необхідно звернутися до кримського "Міносвіти" з набором документів (документ, що засвідчує особу, російський паспорт, академдовідка, документ, що підтверджує отримання освіти за рахунок коштів державного бюджету), щоб отримати відповідний напрям.

Як повідомлялося раніше, українське Міносвіти рекомендує випускникам 2015 року, що проживають в окупованому Криму пройти державну підсумкову атестацію в інших навчальних закладах України, щоб отримати офіційні документи державного зразка про освіту. Документи про освіту, видані самопроголошеною владою Криму не будуть визнані Міністерством освіти та іншими органами державної влади України.

Реклама:

Головне сьогодні