Google назвав найпопулярніші запити користувачів у 2015-ому році

— 15 грудня 2015, 17:49

Про це йдеться у офіційному блозі компанії.

"Ми проаналізували мільйони пошукових запитів, щоб зрозуміти, які теми викликали найбільший інтерес", - кажуть у Google.

Найпопулярнішим запитом року в Україні став "Новости Донецка". На другому місці розташувався фільм "50 відтінків сірого", а далі - Жанна Фріске і Кузьма Скрябін. В цілому, в році, що минає, увагу українців традиційно привернули талант-шоу і серіали.

У категорії "Персона" перші три позиції посіли Жанна Фріске, Кузьма Скрябін та Олесь Бузина. У 2015 році серед лідерів в даній категорії ми також бачимо Бориса Нємцова, Володимира Путіна та Поліну Гагаріну.

З фільмів українці найбільше цікавилися екранізацією еротичного бестселера "50 відтінків сірого". Також цього року шукали "Форсаж 7", драму "Левіафан" і україно-російський фільм "Незламна".

Лідер в категорії телевізійних шоу вже п'ятий рік незмінний - це реаліті-шоу "Холостяк", а серед серіалів українці найчастіше шукали новий сезон ситкому "Кухня" і комедійний серіал "Останній москаль".

"Покупкою року" в 2015 році став долар, також українців цікавило придбання залізничних квитків, iPhone 6 і ультразвукового відлякувача.

Користувачі постійно задають Google найрізноманітніші питання, і 2015 рік не став винятком. У році, що минає, українці цікавилися, навіщо потрібні пошукові системи, як завантажити з YouTube, чому не можна фотографувати сплячих і навіщо Путіну Сирія. Крім того, українські користувачі шукали значення таких слів, як військовий стан, селфі і дефолт.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні