На понеділок обіцяють ожеледицю

— 10 січня 2016, 14:44

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на Гідрометеорологічний центр.

Також у столиці буде вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі -1 ...- 3 градуси, вдень 0 ... + 2 градуси.

На заході ясно, вночі опади, місцями сильні, вдень дощ, на Закарпатті сильні опади, вночі та вранці місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледь, вітер південний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі 0 ..- 6 градусів, удень +1 ... + 7.

У Карпатах опади, місцями сильні, температура повітря вночі -1 ..- 6 градусів, удень 0 ... + 5.

На півночі хмарно, вночі сильний сніг, мокрий сніг; вдень невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах ожеледь, вночі та вранці налипання мокрого снігу. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура в Житомирській і Київській областях вночі -1 ...- 6, вдень +3 ...- 2; у Чернігівській і Сумській областях вночі -6 ...- 12, вдень -1 ...- 8;

У центрі України хмарно, вночі опади, місцями сильні; вдень невеликі опади. Вночі та вранці налипання мокрого снігу, місцями обмерзання, на дорогах ожеледь. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі 0 ...- 6, у Полтавській області -7 ...- 11, вдень +4 ...- 2.

На сході хмарно, вночі без опадів, вранці та вдень сильний сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі -6 ..- 12 градусів, удень -1 ..- 8.

На півдні ясно, хмарно, вночі та вранці сильний мокрий сніг з дощем, вдень без опадів; місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +5 ...- 2, вдень +1 ... + 9.

У Криму
хмарно, вночі та вранці мокрий сніг з дощем, вдень без опадів, місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1 ... + 6, вдень +4 ... + 9.

Реклама:

Головне сьогодні