Тест

"Українську околицю" Чикаго визнали найкращим районом для життя в США

До такого висновку дійшли експерти сайту з нерухомості Redfin, проаналізувавши кількість переглядів сторінок про Ukrainian Village, частоту пошуків та інші фактори, зафіксовані сайтом та застосунком протягом другої половини 2015-го року.

Про це повідомляє DNAinfo.

Найпривабливіший обирали з-поміж районів 32 міст Америки. Зазначається, що в останні роки Чикаго Авеню – головна вулиця Української околиці – переживає справжній бум відкриття нових крамниць, ресторанів тощо.

Підкреслюється, що Українській околиці, котру в 2002-му році внесли до переліку районів-пам'яток Чикаго, переважно вдалося зберегти власний оригінальний характер.

Представник Redfin описує цю місцевість як спокійну, але разом із цим вона "з чотирьох боків межує з коридорами бізнесу та нічних розваг".

"Для того, хто бажає мати дім на одну родину, водночас насолоджуючись міським життям, це місце ідеальне. Більша частина Української околиці – історична, тож на її головних вулицях та неподалік від них ви зустрінете більше цегляних та кам'яних будівель кінця 1800-х, аніж більш трендових та коштовних нещодавно зведених кондо", - зазначив він.

Як пише Вікіпедія, Українська околиця належить до адміністративного району Вест-таун. У ній розташовані Український національний музей та Український інститут модерного мистецтва, є місцеві відділення організацій "Пласт" та "Міст-Карпати", православний та греко-католицький собор, католицька церква.