Facebook-спільнота викрила 13-річного продавця листівок

— 5 березня 2016, 13:36

Раніше "Українська правда. Життя" писала, з посиланням на дописувача спільноти Это Киев, детка (Типичный Киев), що хлопчик намагається заробити на навчання у British International School продаючи листівки.

Однак коли історія хлопчика набула розголосу одразу кілька осіб назвали його аферистом, який вже кілька років продає листівки перехожим, просто роздруковуючи зображення з інтернету.

Фото Павел Паштетов

Дописувач Facebook Natasha Solo під постом музичної крамниці "Хармс" зазначає, що про заняття хлопчика знають і батьки, і в школі.

Киянин Артем Кириленко також наводить інформацію про те, що Микола так заробляє не один рік.

Размышления по поводу этого Коли, который продает открытки.Прочитал кипу комментов на фб, отсек все эмоциональные где ...

Опубліковано Artem Kyriienko 4 березень 2016 р.

Художник Ілля Стронговський у своєму пості також акцентує увагу на нехтуванні "продавцем" листівок авторських прав, оскільки він використовує відомі роботи. Зокрема, української художниці Євгенії Гапчинської.

Ох, я був про Хармс кращої думки...

Опубліковано Eliash Strongowski 3 березень 2016 р.

Цікаво, що у коментарях до осудливих публікацій є люди, які готові продовжувати допомагати хлопчику.

Користувач Anastasia Lutsiv пише: "Я з дочкою зустріла його пізно ввечері на Троєщині біля ТЦ "Район" - Вислухала його і придбала в нього листівку. Дуже хороший хлопчик..... Коли до мене підходить дитина - я ніколи не проігнорую......, не дай Бог колись наші діти будуть в чомусь потребувати, а до них ніхто не підійде, чи не допоможе".

Реклама:

Головне сьогодні