В Україні стартувало ЗНО. Наступне тестування - менш як за тиждень

— 5 травня 2016, 11:34

Наступне тестування відбудеться 11 травня (математика), 13 травня випускники здаватимуть Історію України, 3 червня — російську мову, 6-го - іспанську мову, 7-го — англійську, 8 червня — німецьку, а 9-го — французьку.

10 червня випускники складатимуть біологію, 13-го — фізику, 15-го — географію, 17-го — хімію.

Додаткова сесія розпочнеться 14 червня (українська мова і література).

16 червня учні здаватимуть математику, 21 червня - Історію України.

22- червня — російську, 23- го — англійську та іспанську, 24 -го — німецьку і французьку мови.

29 червня пройде додаткова сесія тестування з біології, 30-го — з фізики, 1 -го — з географії, а 4- го — з хімії.

Як нагадує Український центр оцінювання якості освіти, вхід учнів до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;

запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

На інформаційних сторінках учасників розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.

УЦОЯО рекомендує заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

УЦОЯО радить мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні