Гриневич попросила абітурієнтів перевірити статус заяв про вступ

— 26 липня 2016, 01:24

Про це міністр сказала в ефірі "5 каналу" в понеділок.

"Нам повідомило держпідприємство "Інфоресурс", яке займається обслуговуванням Єдиної державної бази з питань освіти, куди вноситься вся абсолютно інформація, пов'язана з кампанією, що є частина абітурієнтів, у яких не завантажилися атестати, їх скан-копії. Я хочу звернутися до наших абітурієнтів, щоб вони перевірили в своїх особистих кабінетах... статус своєї заяви, він повинен бути таким - "допущений до конкурсу", сказала Гриневич.

[L]Вона зазначила, що якщо в графі "Статус" написано щось інше, то це означає, що скан-копія шкільного атестату не змогла завантажитися.

За словами міністра, в такому випадку, скан-копію необхідно електронною поштою надіслати до приймальних комісій вищих навчальних закладів, до яких абітурієнт подав заяви.

Якщо ж абітурієнт не може надіслати копію атестату електронною поштою, він може привезти документ до приймальної комісії, і там його завантажать у базу.

Також міністр додала, що жителі населених пунктів на лінії розмежування на Донбасі можуть складати вступні іспити, а не зовнішнє незалежне тестування.

Інтерфакс-Україна

Реклама:

Головне сьогодні