Хворий – не слабкий. Лікарня запустила кампанію про мужність важкохворих дітей

— 19 жовтня 2016, 10:45

Для свого проекту працівники SickKids записали відеоролик, який показує сміливість дітей у подоланні онкозахворювань, реабілітації після важких операцій, роботи над собою у боротьбі з важко виліковними хворобами, пише TheStar.

"Для змін потрібно докладати багато зусиль. Ми хотіли показати, що ми перемагаємо й не спинимося, доки діти не зможуть назвати себе здоровими", – розповіла віце-президент SickKids Лорі Девісон.

Для створення ролика команда лікарні залучила понад 300 людей. Зйомки тривали понад 40 годин. Як музичний супровід вони обрали пісню Coldplay "Fix You".

"Ми часто дізнаємося, як тяжкі хвороби приносять наслідки, від яких завмирає серце. Але ми також не повинні пропускати ті моменти, коли подолання недугів – успішне, коли ми впоралися", – розповів лікар Рулан Парек.

У канадській лікарні SickKids більше 80% пацієнтів долають рак, приблизно 98% операцій – успішні. Маленькі пацієнти надихають лікарів та медсестер на постійний пошук способів перемоги важких хвороб.

Пейтон

Шестирічна Пейтон Колдер перенесла трансплантацію серця у травні цього року. Вона носить намисто із бісеру як свою нагороду за подолання наслідків тяжкої операції. "Пейтон – моя маленька діва", – ділиться мама дівчинки Таня Джонс.

Шестирічна Пейтон Колдер перенесла трансплантацію серця у травні цього року. Фото thestar.com

Джейдон

Джейдон Перент із В'єтнаму. Хлопчика всиновили у 2014-му, коли йому було 2 роки. У малого – вроджена вада серця, але він не втрачає надії та позує для фотографа у дуже стильному образі. "Він дійсно крутий, коли хоче таким бути", – жартує його матір Сара.

У малого – вроджена вада серця, але він не втрачає надії та позує для фотографа у дуже стильному образі. Фото thestar.com

Грейс

Восьмирічна Грейс Тернбулл має важке захворювання, яке спричинює крихкість кісток. Дівчинка народилася в Китаї, де батьки відмовилися від неї. 6 років тому її удочерили Ліз та Девід Тернбулли. "Ця дитина – наш герой", – наголошують вони.

Восьмирічна Грейс Тернбулл має важке захворювання, яке спричинює крихкість кісток. Фото thestar.com

Марлоу

Марлоу Плугман обрала для себе костюм дівчини Бетмена. 7-річна дівчинка долає рак і 200 кілометрів щодня, щоб приїздити у лікарню. "Більшість дорослих не змогла пройти через те, що із усмішкою подолала Марлоу", – ділиться мама Таня Боем.

7-річна дівчинка долає рак і 200 кілометрів щодня, щоб приїздити у лікарню. Фото thestar.com

Маркус

У 15-річного Маркуса – рак кісток. Хлопець захоплювався хокей і не збирається полишати цей спорт. Він планує вилікуватися і колись взяти участь у хокейних змаганнях на Паралімпійських іграх. Спортсмени-паралімпійці дуже надихають його.

Він планує вилікуватися і колись взяти участь у хокейних змаганнях на Паралімпійських іграх. Фото thestar.com
Реклама:

Головне сьогодні