3D-тур і мапа парковок. Як Google змінив Івано-Франківськ

— 28 листопада 2016, 13:30

Його втілювала компанія Google Украъна спыльно з місцевою ОДА.

Під час проекту був створений сайт "Мандруй Івано-Франківщиною", де всі охочі зможуть знайти інформацію місця Прикарпаття для відпочинку.

На сайті можна також подивитися 3D-тури на Манявський Скит, місто Галич, піднятися на Ратушу Івано-Франківська або помилуватися краєвидами в обсерваторії Піп Іван.

На сайті також є інструмент "Сплануй подорож", який дозволяє скласти маршрут і поділитися ним з друзями.

Під час проекту був створений сайт "Мандруй Івано-Франківщиною", де всі охочі зможуть знайти інформацію місця Прикарпаття для відпочинку

В рамках кампанії також оновили сайт "Тепле Місто", покликаний надавати нові можливості для об’єднання зусиль адміністрації міста, локального бізнесу та громади задля сталого розвитку Івано-Франківська.

На сайті вбудований безкоштовний інструмент Google Digital Workshop – онлайн-курси, які дають змогу представникам малого та середнього бізнесу отримати навички роботи в Інтернеті, потрібні для розвитку компанії, кар’єрного росту чи просто для впевненості у власних силах.

Сайт "Тепле Місто" покликаний надавати нові можливості для об’єднання зусиль адміністрації міста, локального бізнесу та громади

Складовою проекту стало створення "Інвестиційного порталу Івано-Франківської області". На мапі інвестиційної привабливості можна редагувати і додавати об'єкти, цікаві для інвесторів.

Також було розроблено карту "Парковки Івано-Франківська", де можна знайти місця для паркування з геоприв'язкою до Карт Google.

Сайт оснащений фільтрами за типом стоянок (вуличні парковки, паркомати, паркінги), можливістю оплати карткою тощо.

Карта "Парковки Івано-Франківська" показує місця для паркування з геоприв'язкою до Карт Google.
Реклама:

Головне сьогодні