Носіть трусики правильно. 7 порад для жінок

Коли жінка обирає спідню білизну, зазвичай спочатку дивиться на зовнішній вигляд: чи є мереживо, наскільки тканина приємна на дотик, колір, тощо.

В той же час дівчина не замислюється про можливі наслідки такої "краси": інфекції і навіть хвороби інтимної зони.

Dailymail зібрав 7 порад лікарів про те, чого варто уникати, а чому надавати перевагу у жіночій білизні.

1

Уникайте стрингів.

Звісно, вони виглядають сексуально, але можуть спричинити серйозні проблеми зі здоров'ям. Наприклад, передати бактерії E. Coli з білизни до організму людини. Зазвичай ці бактерії не шкідливі, але деякі їхні штами можуть викликати серйозне отруєння. Якщо ви вже зовсім не уявляєте свого життя без стрингів, тоді хоча б не спіть в них.

2

Обирайте котон, а не шовк.

Так, мереживо і шовк – це сексуально. Але залиште їх лише для особливих моментів. Лікарі радять вибирати нижню білизну з тканиною, що дихає. Бавовною, наприклад. Це допоможе уникнути захворювання.

3

Потренувалися – змініть білизну.

Не залишайтесь в тій же парі спідньої білизни після спортзалу. Медики переконують, що одягати чисту пару одразу після заняття – дуже необхідно. Адже бактерії люблять тепле і вологе середовище.

4

Викиньте ароматизовані засоби для прання білизни.

Це може викликати проблеми у вашій інтимній зоні. Справа в тому, що хімічні речовини, які використовують для ароматизації білизни, можуть викликати роздратування інтимної зони. А там ваша шкіра найбільш чутлива. Краще використовується миючий засіб без запаху.

5

Заховайте від себе затісну білизну

Адже якщо ваші трусики залишають сліди на шкірі, ви ризикуєте підхопити вагінальні інфекції та висип.

6

Ніколи не одягайте одну і ту ж білизну два дні поспіль.

Брудні трусики забезпечують ідеальне середовище для бактерій і ви можете заразитись, навіть якщо одягнете білизну навиворіт.

7

Спіть без білизни.

Якщо шкіра в інтимних місцях постійно покрита - особливо тканинами, які не пропускають вологу – волога накопичується в інтимній зоні, створюючи ідеальні умови для розмноження бактерій. А це може призвести до серйозних попрілостей, роздратування і шкірних інфекцій.

Головне сьогодні