Українці заступилися за суддю, яку порівняли зі страшним персонажем Disney

— 17 березня 2017, 15:15

Популярний західний розважальний портал Bored Panda порівняв українську суддю Аллу Бандуру зі страшним персонажем із мультика студії Disney.

Він включив її фото до анімаційної добірки.

Під світлиною багато людей почали жартівливо писати, що вони б такій судді у всьому зізналися, що їй треба змінити макіяж, що таку жінку на робіті не можна сприймати всерйоз та навіть писали, що "Урсула (персонаж студії, – ред..) виглядає набагато більш дружелюбно".

Читачі розважального порталу із України стали на захист Алли Бандури

Читачі розважального порталу із України стали на захист Алли Бандури.

Один користувач написав, що суддя із Рівного – гарний спеціаліст, яка активно бореться із корупцією: "Йдеться про її професіоналізм, а не макіяж. Те, що ви її тут дражните, більше говорить про вас, а не неї".

[L]Також українці у коментарях кілька разів переповідають історію про те, що Алла Бандура пережила замах на життя – отримавши 12 ножових поранень.

"Травми вона отримала в тому числі й на обличчі. Це також є причиною того, чому вона так виглядає! Мало того, вона повинна була навчитися жити заново після нападу, але тепер також повинна впоратися з цією новою "славою"! Соромно, що ви робите свій внесок у це", – написала одна із читачок.

Закордонне видання взяло собі цю світлину після того, як її почали активно публікувати в українському сегменті Facebook.

Зокрема, така публікація з`явилася у розважальному пабліку "Баба і кіт". Вона провисіла кілька днів, а потім українські користувачі змусили адмінів сторінки вибачитися за таку публікацію.

Реклама:

Головне сьогодні