Благодійний фонд "Помогатор" оголошує конкурс соціальних ідей

Благодійний фонд Помогатор оголошує конкурс соціальних ідей

Маєш ідею, як змінити життя українців на краще?

Долучайся до конкурсу соціальних проектів від БФ "Помогатор"!

[ДОЛУЧИТИСЯ]

Конкурс соціальних проектів 2017 pomogat.org ініційовано групою підприємців, які займаються благодійністю протягом багатьох років. Місією даного конкурсу є реалізація проектів, що безумовно змінять життя українців на краще. Такий конкурс є безпрецедентною подією в Україні.

Ми поставили за мету провести максимально відкритий конкурс соціальних проектів з великим охопленням. Тим самим допомогти реалізувати проекти, обрані професіоналами із різних сфер життя, забезпечивши при цьому максимальну прозорість та результативність фінансових інвестицій.

Команда БФ "Помогатор" вже кілька років поспіль реалізовує благодійні проекти у сфері освіти та охорони здоров’я. Проте в рамках конкурсу ми вирішили не обмежуватись даними напрямками.

Ми вважаємо, що більш або менш важливих соціальних проблем бути не може. Енергетика чи освіта, охорона здоров’я чи розвиток міст – абсолютно все має розвиватись в симбіозі, щоби поліпшити рівень життя в цілому. Тому ми і об'єднались, створивши платформу для тих, хто дійсно має бажання змінити соціальне становище в Україні. І готові реалізувати проект кожного, забезпечивши його фінансуванням, порадою від ментора тощо.

Навколо нашої ідеї зібрались найпрогресивніші люди країни – вихідці з IT середовища. Вони переконані, що за все, що відбувається в Україні, має нести відповідальність кожен із нас.

Ми запрошуємо до участі у конкурсі абсолютно усіх небайдужих, хто має ідеї для реалізації.

Збір заявок вже розпочався і триватиме на сайті pomogat.org до 15 серпня 2017.

[ПОДАТИ ЗАЯВКУ]

Бюджет конкурсу складає близько 2,5 млн гривень та буде розподілений для реалізації ідей, що стануть переможцями за результатами голосування експертної ради конкурсу.

Вже у жовтні поточного року ми розпочнемо реалізовувати проекти переможців. Слідкуйте за новинами конкурсу та долучайтесь до обговорення ідей на сторінці конкурсу у Фейсбук. Конкурс соціальних проектів 2017.

Реклама:

Головне сьогодні