Красиво і некорисно: Британська компанія заборонила чоловікам мати бороди

— 2 червня 2017, 12:44

Британська будівельна компанія The Mears Group попросила працівників чоловічої статі голитися й не носити бороду не через естетику, а для здоров'я та безпеки.

April 🌧 bring May 💐

A post shared by The Gay Beards (@thegaybeards) on May 1, 2017 at 4:07pm PDT

В цілому, адміністрація не забороняє мати щетину доти, поки вона не заважає одягати спеціальну маску на обличчя, яка захищає від пилу, йдеться на The Independent.

[L]Якщо чоловік носить бороду з релігійних міркувань чи за станом здоров'я, він повинен надати довідку від лікаря чи відповідної установи.

Щоб повідомити своїх працівників про нововведення, адміністрація розіслала їм листа, у якому пояснила, що обов'язковість протипилових масок обговорювалася із фахівцями охорони праці.

"Якщо чоловік має поголене обличчя й одягає на виробництві тугу маску, це дозволяє уникнути потрапляння забрудненого повітря у легені", – йшлося у повідомленні.

Працівників попередили, що за недотримання нових правил до них можуть застосовувати дисциплінарне покарання.

Who's feeling cheesy today?? 🙋🙋

A post shared by The Gay Beards (@thegaybeards) on May 22, 2017 at 2:00pm PDT

Проте чоловіків найбільше обурив той факт, що із нововведенням вони не зможуть мати такий зовнішній вигляд, який хотіли б.

Працівники запропонували розробити інший дизайн маски, на що у компанії повідомили, що лише невеликий відсоток чоловіків дійсно муситиме пожертвувати частиною свого іміджу, тому правил не переглядатимуть.

sucCUTElent 💚

A post shared by The Gay Beards (@thegaybeards) on Feb 23, 2017 at 2:36pm PST

PRIDE 🌈 #PRIDE

A post shared by The Gay Beards (@thegaybeards) on Jun 1, 2017 at 1:07pm PDT

Реклама:

Головне сьогодні