Пішки по мотузці між повітряних куль: Пілоти-екстремали встановили рекорд України

— 5 червня 2017, 14:29

Пілоти Сергій Скалько та Юрій Бейдик разом із хайлайнером Станіславом Панютою встановили рекорд України – "Найвищий хайлайн між повітряними кулями".

Пілоти Сергій Скалько та Юрій Бейдик разом із хайлайнером Станіславом Панютою встановили рекорд України. Фото umanfest.in.ua

Вперше в історії України, у небо вдалося підняти дві повітряні кулі, з’єднані стропою (натягнутою мотузкою), по якій пройшов екстремал- хайлайнер.

[L]Рекорд був зафіксований Національним реєстром рекордів України на висоті 660 метрів.

Сергій Скалько та Юрій Бейдик належать до повітроплавного товариства "Монгольф’єр", а хайлайнер Станіслав Панюта – із команди Lucid dreams project.

Рекорд був встановлений під час Міжнародного фестивалю повітряних куль "Монгольф’єрія. Квітуча країна", який відбувався 1-5 червня у м. Умань.

Скалько та Бейдик разом мають за плечима уже 7 рекордів України.

Фото umanfest.in.ua

Минулий рекорд полягав у піднятті в небо на повітряних кулях найбільшого в Україні рушника площею 750 квадратних метрів.

Фото umanfest.in.ua

Також пілоти повітроплавного товариства "Монгольф’єр" у своєму списку мають рекорди на висоту (4613 метрів), дальність (708 кілометрів), тривалість (12 годин 38 хвилин) польотів.

Фото umanfest.in.ua
Реклама:

Головне сьогодні