Хлопця можуть відрахувати із вишу за те, що посміявся над колишньою

— 22 липня 2017, 11:00

Хлопця можуть відрахувати із Університету Центральної Флориди за те, що він познущався зі своєї колишньої дівчини.

Хлопця можуть відрахувати із Університету Центральної Флориди за те, що він познущався зі своєї колишньої дівчини

Ця історія розпочалася ще на початку 2017 року. Саме тоді дівчина, ім`я якої The Miami Herald не називає, покинула 21-річного Ніка Лутца.

Вона написала колишньому коханому листа із вибаченнями, однак хлопець не розчулився.

Навпаки, він вирішив пожартувати і критично оцінити листа своєї колишньої, написавши свої коментарі червоною ручкою, як це роблять викладачі в університеті.

У лютому Нік поділився світлиною листа у Twitter і його пост став вірусним. Багато коментаторів вирішили, що це дійсно було смішно.

Однак не дівчина.

Вона вважає це залякуванням в Інтернеті, та звернулася по допомогу до місцевого шерифа та подала скаргу в Університет Центральної Флориди.

Лутца за порушення кодексу поведінки університету – формулювання "підривна поведінка" та "шкідливе поводження" – відсторонили від навчання.

Хлопець надіслав до вишу та оприлюднив у Facebook лист адвоката, який стверджує, що його клієнта не слід карати, оскільки він ніколи не ідентифікував дівчину як колишню.

"UCF вирішив відсторонити мене на цілий семестр, додавши додаткові покарання. Це спричинило сильний стрес для своєї сім'ї та для мене, це також порушує "першу поправку" та право на свободу вираження поглядів, незалежно від того, хто згоден чи не згоден з цим.

[L]Я хочу попередити всіх студентів UCF, що наша школа вирішує, які публікації їм подобаються, а які ні", – написав Нік.

Хлопець подав апеляцію на рішення вишу. В університеті ж відмовилися коментувати цю конкретну справу, але заявили, що всі рішення можуть бути оскаржені.

Реклама:

Головне сьогодні