"Дизайн-мислення": В Україні стартує онлайн-курс для створення інновацій

— 20 вересня 2017, 12:08

Дизайн-мислення – це методика для створення інновацій, яку активно використовують у роботі такі компанії як Google, Apple, Samsung, IBM, IKEA та інші.

Дизайн-мислення – це методика для створення інновацій. Фото ArturVerkhovetskiy/Depositphotos

В Україні охочі навчитися удосконаленню ідей можуть долучитися до безкоштовного онлайн-курсу "Дизайн-мислення для інновацій".

Авторка курсу Джин Лідтка – професорка і викладачка Школи бізнесу Університету Дарден у Вірджинії, США.

Лідтка є визнаним міжнародним експертом з дизайн-мислення і співавтором таких світових бестселерів як "Проектне мислення для вирішення проблем" і "Думай як дизайнер".

[L]Курс стартуватиме на платформі Prometheus 30 жовтня 2017 року, а сама реєстрація – вже відкрита за посиланням.

Він триватиме 5 тижнів.

Завдяки курсу усі охочі зможуть побачити дизайн-мислення в дії, дізнатись про його методи, проаналізувати власний спосіб мислення, спробувати застосувати знання на свої персональних викликах і переконатись у дієвості інноваційних рішень, які ми створюємо за допомогою дизайн-мислення.

Курс складається із відео-лекцій, обговорення можливостей і фінального завдання. Модераторами курсу є провідні експерти з дизайн-мислення: Анна Юрченко, Олександр Акименко, Оксана Гошва та Лілія Боровець.

Курс "Дизайн-мислення для інновацій" є частиною освітнього проекту благодійної організації "Фонд Випускників України" (Alumni Fund Ukraine), яка отримала дозвіл від Школи бізнесу Дарден, США, на переклад та запуск їхнього курсу "Design Thinking for Innovation" на провідній платформі онлайн-курсів в Україні Prometheus.

До роботи над курсом долучилася команда UA: Суспільне мовлення, яка озвучила матеріали курсу українською.

Реклама:

Головне сьогодні