Не вірте бездоганним Instagram-дупцям: фітнес-тренерка чесно показала свій целюліт

— 24 вересня 2017, 10:00

Жодна попа не здатна в житті весь час виглядати так само ідеально, як у Instagram. Навіть коли її власниця сумлінно гарує в спортзалі, на сідницях усе одно можуть бути ямки целюліту. Їх не варто соромитися.

Таке фото-зізнання зробила австралійська фітнес-тренерка Меделін Джорджетта, пише The Independent.

Жінка зізнається, побачивши цей знімок, вона сама спершу жахнулася. Але тепер не боїться показувати людям себе справжню та щиру.

"Спершу, коли моя сестра зробила це моє фото, я побачила його і сказала: "Фуу, бридота, видали, видали", - пригадала Меделін.

Для чергового посту в своєму Instagram вона тоді обрала іншу світлину – на якій, звісно ж, не було жодного целюліту. А про "неідеальний" знімок просто забула і згадала тоді, коли давала інтерв’ю журналові Women’s Health and Fitness, і її попросили надати кілька фотографій для публікації. Й редактори обрали саме ту.

"Тепер, коли я бачу це надрукованим, я надзвичайно горда і щаслива, що прийняла рішення опублікувати моє фото, котре показало мені мене. Без ретуші, без пози з випнутою попою, лише я, гігантський кокос і моя дурнувата усмішка", - поділилася Джорджетта.

"Завжди пам’ятайте, що фотографії, які ви бачите, ретельно вибираються, до них застосовуються фільтри, обирається такий кут і освітлення, щоби показати людей у якомога кращому світлі. Не дозволяйте чиємусь бездоганному селфі визначати вашу впевненість у собі – більшість людей насправді не виглядають так, як у своїх Instagram", - підсумувала вона.

Фото з Іnstagram

Реклама:

Головне сьогодні