Бабуся 14 років ходила на похорони до чужих людей, аби під'їсти

— 25 вересня 2017, 17:45

Терезі Дойл 65, протягом останніх 14 років вона відвідувала усі похорони незнайомих людей в окрузі, аби поїсти.

Тереза Дойл відвідувала похорони незнайомців, аби поїсти. Фото mirror.co.uk

Щоб не привертати до себе увагу, вона підходила до членів родин померлих та спілкувалася з ними, йдеться на Mirror.

Єдиним, хто знав про гастролерку, виявився місцевий священик. Спершу він просто помічав Терезу на похоронах різних людей. Потім він провів із жінкою бесіду і зрозумів, що старенька вважає своїм обов'язком "відвідати якомога більше церковних заходів".

Священик також пояснив, що не міг заборонити жінці приходити на скорботні події. Він повірив їй у тому, що відвідини похороноів можуть бути покликанням справжньої католички.

Фото mirror.co.uk

За його словами, він помічав прихожанку ледь не на кожному похороні протягом 14 років – у більшості випадків вона приходила без запрошення.

Маргарет Вайтхед, чия донька померла від рідкісного захворювання, зробила зауваження Терезі, коли та приїхала на велосипеді на похорон, почала розмовляти із родичами, а потім зібрала їжу в пакунки і збиралася їхати.

[L]"На похороні було багато людей із роботи, де працювала моя донька Катрін. Спершу я подумала, що жінка звідти. Коли ми заговорили, вона сказала, що працювала офіціанткою з моєю дитиною. Але Кетрін ніколи не працювала офіціанткою, – розповіла Маргарет.

Тереза хапала їжу зі столів так, ніби завтра у неї не буде можливості поїсти".

Коли Маргарет почула від священика про покликання, у якому переконала себе 65-річна Тереза, жінка відповіла, що служби у церкві відбуваються кожного дня – для цього не потрібно ходити на похорони до чужих людей.

"Вона йде заради дармової їжі. Вона втручається у життя людей, які долають велике горе", – додала Маргарет.

Реклама:

Головне сьогодні