В Україні запрацює безкоштовний дитячий онлайн-університет

— 9 листопада 2017, 13:48

Діти від 8 до 12 років в ігровій формі зможуть вивчати природничі науки, техніку та німецьку мову.

Під час Українсько-німецького року мов 2017-2018 Goethe-Institut відкриває в Україні Німецький цифровий дитячий університет.

Займатися зможуть усі охочі, незалежно від місця проживання: з 12 листопада онлайн-платформа стане доступною для реєстрації.

Цифровий дитячий університет складається з трьох факультетів: "Людина", "Природа" і "Техніка".

Фото goethe.de

На факультеті "Людина" розглядаються такі теми як медицина, культури інших народів, їжа, мистецтво і спорт.

Факультет "Природа" досліджує рослинний і тваринний світ. "Техніка" – це факультет, де діти вивчають будову і функції різних приладів.

[L]Навчання подібне до гри: учасники збирають значки і отримують титули – студента, бакалавра, магістра, доктора і, нарешті, професора.

У Цифровому дитячому університеті можуть навчатися як діти зі знанням німецької мови, так без нього.

Головними персонажами виступають розсіяний, проте геніальний професор Ейнштейн, а також його помічниця, наукова співробітниця Софi Шлау.

"У дітей виникає тисяча запитань про те, як влаштований світ. Німецький цифровий дитячий університет підхоплює цю цікавість і дає можливість познайомитися з різними галузями знань в ігровій формі і одночасно заглибитися в німецьку мову", — розповідає керівниця мовного відділу Goethe-Institut в Україні Сюзанне Бекер.

За словами Бекер, дитячий університет використовує методику CLIL (Content and Language lntegrated Learning).

Презентація Німецького цифрового дитячого університету відбудеться у чотирьох містах — Києві, Запоріжжі, Одесі та Львові.

Реєстрація на онлайн-заняття тут.

Реклама:

Головне сьогодні