Вагомі причини для навчання у Румунії

Найвідомішим про Румунію вважається легенда про Дракулу, та Румунія має набагато більше цікавого. Мова йде про середньовічні міста, селища часо-капсули, смачну кухню, мальовничі монастирі, непорушені ліси, величні гори, квітучу мистецьку спільноту, вражаючий ландшафт та, звичайно ж, високу якість освіти! Румунія – чудове місце для навчання, а дипломи визнаються у всій Європі та за її межами. Крім того, Додаток до Диплому є двомовним, що забезпечує прозорість результатів навчання та покращує можливості працевлаштування.

І ще декілька причин для вибору Румунії, як місця для навчання:

1. Випускники мають твердий університетський ступінь, визнаний у всій Європі та за її межами. Румунська вища освіта відома своєю багатою академічною спадщиною - перші румунські університети створені в 1800-х роках.

Пропонуючи сучасні можливості, захоплююче студентське життя та нові можливості для досліджень, Румунія дає студентам нагоду користуватися відомими університетськими традиціями, особливо в галузі науки, техніки, медицини, ділового адміністрування, комп'ютерних наук та мистецтва. Більше 25 румунських університетів можна знайти в міжнародних рейтингах.

2. Найшвидший у світі Інтернет. Румунія займає третє місце в світі, має надвисокошвидкісне підключення до Інтернету, завдяки чому студенти можуть скористатися цим для навчання, спілкування або просто насолоди музикою на YouTube.


3. Навчальні програми англійською, французькою, німецькою, румунською, угорською та навіть китайською мовами. Румунія має широкий вибір університетських програм. У майже 90 державних і приватних акредитованих вищих навчальних закладах, студенти можуть обирати різні програми ступеню бакалавра, магістра та доктора, що ведуть до диплому визнанному в ЄС.

4. Доступна плата за навчання та витрати на проживання. Підтримуючи академічні стандарти, Румунія пропонує найдоступнішу плату за навчання та витрати на проживання в Європейському Союзі.

5. Культурне життя. Бухарест має понад 40 музеїв, а в Румунії є другий з в світі за величиною відкритий музей - музей Астра в Сібіу. Музеї, театри, фестивалі, концерти, а також різноманітні заходи на відкритому повітрі роблять Румунію ідеальним вибором для іноземних студентів. Студенти мають безліч знижок для відвідування культурних заходів, музеїв чи історично визначних пам'яток, громадського транспорту, гуртожитків тощо. Нічне життя також досить цікаве.

6. Можливості для працевлаштування. Важливо, що відповідно до румунських законів іноземним студентам дозволяється працювати неповний робочий день. Є багато можливостей працювати як студент: звертатися безпосередньо до вакантних посад, опублікованих в Інтернеті, кол-центрів та аутсорсингових компаній, де студенти можуть знайти роботу на неповний день, або через компанії з підбору персоналу та студентські неурядові організації, які допомогають знайти роботу відповідно графіку студента.

7. Якість життя. Румуни - привітні і дружелюбні люди, а гостинність – це їх відома особливість. Студенти будуть жити і навчатися в одній з найбезпечніших країн Європи, де рівень злочинності є найменшим у Європі. 210 сонячних днів на рік надають безліч можливостей насолодитися часом на свіжому повітрі !

8. Відмінне місце для подорожей. Маючи вісім об'єктів світової спадщини ЮНЕСКО, Румунія - країна з різними ландшафтами та культурними пам'ятками. Ви маєте чудову можливість поїхати до Трансільванії та відвідати місця, де народилася легенда Дракули. Замок Бран, розташований в середині країни, укріплене місто Сігішоара.

Студенти також можуть вибрати узбережжя з його широкими дрібно піщаними пляжами та сучасними клубними курортами, дельту Дунаю, Карпатські гори з їх прекрасними пішохідними доріжками та гірськолижними курортами. Також Західна Румунія характеризується мультикультуралізмом та має численні музичні фестивалі (Electric Castle, Summer Well, Untold, Plai, Garana Jazz Festival та інші).

Румунія готова бути домом для іноземних студентів!

Цього тижня румунські університети присутні на виставці "Навчання за кордоном" у Києві, яка відбудеться 19-21 квітня в Українському домі. У павільйоні "Навчання в Румунії", яким керує Національна рада ректорів, відвідувачі можуть знайти всю необхідну інформацію про вищу освіту в Румунії та про студентське життя в цілому.

Корисні посилання:

www.studyinromania.gov.ro

http://www.romania.travel/en/

https://www.youtube.com/watch?v=EadPFNylvqc

Реклама:

Головне сьогодні