Замість борщу гаспачо: "Укрзалізниця" починає повноцінно годувати у поїздах

— 12 червня 2018, 13:34

"Укрзалізниця" запускає послугу повноцінного гарячого харчування для пасажирів.

Для збільшення натисніть на зображення
Для збільшення натисніть на зображення

Із 18 червня нове повноцінне харчування буде доступне пасажирам 4-х поїздів:

  • № 81 Київ – Ужгород;
  • № 104 Київ – Маріуполь;
  • № 7 Київ – Івано-Франківськ;
  • № 749 Київ – Івано-Франківськ.

Про це повідомляє виконуючий обов’язки голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

"Замість борщу поки гаспачо, але є ще 2 види перших страв, смачні обіди та натуральні чаї і кава.

Упродовж декількох тижнів ми плануємо розширити тестову послугу ще на деякі поїзди.

Ми подивимося, наскільки технологія буде прийнятною, чи сподобається послуга пасажирам, і потім визначимося щодо подальшого її запровадження", – зазначає Євген Кравцов.

Розрахуватися можна як готівкою, так і карткою за допомогою терміналів.

Як зазначає Кравцов, уже в наступні декілька тижнів буде можливо замовити ланч-бокси при купівлі квитків.

[L]Замовлення можна оформити на пасажирське місце по телефону, через офіціанта-стюарда або безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе.

Меню буде залежати від сезонності. До нього планують додати і українські страви.

Упаковка страв буде підлягати повторній переробці.

Перший час пасажирам видаватимуть спеціальний запитальник, у якому можна буде оцінити новий сервіс.

Реклама:

Головне сьогодні