Samsung представила новий "флагман" - Galaxy S III

— 4 травня 2012, 18:44

Трансляція події велася й на сайті Samsung, повідомляє Лента.ру.

Смартфон оснащений 4,8-дюймовим екраном Super AMOLED, 1280 на 720 пікселів. Поставлятиметься з 16, 32 чи 64 гігабайтами внутрішньої пам’яті в двох кольорах – синьому чи білому.

Апарат працює під керуванням Android 4.0. Має дві вбудовані камери: 8-мегапіксельну на задній панелі, що в швидкісному режимі здатна робити до 6 знімків на секунду, та 1,9-мегапіксельну на передній – вона слідкуватиме за рухами очей власника, залежно від них не даватиме екрану "заснути" та регулюватиме його яскравість.

Завдяки технології розпізнавання облич можна буде легко розсилати зроблені фото друзям, обличчя яких упізнає смартфон, пише The Daily Mail.

Samsung удосконалила технологію голосового керування, яка була й у попередніх пристроях. Власник Galaxy S III зможе голосом віддавати команди плеєру та будильнику, регулювати гучність, відсилати повідомлення, вмикати камеру та робити знімки.

Апарат підтримує технологію бездротового обміну даними Android Beam. Файл у 10 мегабайт буде переданий з одного Galaxy S III на інший за 2 секунди.

Смартфон може визначати своє місцезнаходження за супутниками GPS та ГЛОНАСС.

Товщина корпусу становить 8,6 міліметра, важить Galaxy S III 133 грами.

До європейських магазинів смартфон має надійти наприкінці травня. Його ціна поки що не повідомляється.

Реклама:

Головне сьогодні